"Ne kérdezd tőlem, mit ? miért fotózok ? s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! ? a választ megkapod."
Pádár Sándor


« 2017. szeptember »
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

linkekÉrdekes Weblap Szavazás

Fotótúra a Plitvicei-tavakhoz

Fotótúra a Plitvicei-tavakhoz
2011. október 17.
Plitvice Nemzeti Park - Horvátország
Fotótúránk céljául a horvát természet gyöngyszemét, Plitvicét szemeltük ki. Ebben a mesés környezetben az őszi táj csodás képeket ígért számunkra.

Ezen a túrán a Zalaegerszegi fotóklub négy tagja vett részt: Gábris Balázs, Horváth Gábor (Zsiri), Szabó László és Zsirai Károly. A túrát precízen megterveztük, a járulékos költségeket kiszámoltuk. Kb. 4 órás utazás után megérkeztünk a Plitvicei Nemzeti Park 1-es bejáratához, majd elindultunk a túraútvonalon. Megannyi vízesés hosszú záridős fotózása után megpihentünk a hajókikötőnél, ahol kacsák produkcióját örökíthettük meg. Erre bőven jutott időnk, mivel sikerült 2 járatot is lekésnünk...
Hajókázás után gyalogoltunk tovább ezen a gyönyörű tájon, amit csak egy-két német nyugdíjas zavart meg olykor.
A visszaút már kényélmesebb volt, mivel a túraútvonal végétől busszal jutottunk el a kiindulási pontunkba.
Egy rövid kv szünet után folytattuk utunkat a tenger felé. Nagyon kellett sietnünk, mert a nap vészesen közelített a horizont felé. Számolgattuk a perceket, hogy odaérünk e időben. Ahogy az utolsó hegy gerincére felértünk és megpillatottuk a tengert a gyönyörű naplementevél, az utasok egy emberként üvöltötték: ÁLLJ! Égő autóból nem ugráltunk volna ki gyorsabban, mint akkor. Mint a gépfegyver úgy Kattogtak a gépek. Így sikerült megörökítenünk a naplemente utolsó másodperceit. A látvány lenyűgöző volt.

Itt megtekinthetitek a túrán készült werk-fotókat...

Vissza


Zalaegerszegi Fotóklub - Minden jog fenntartva! 2013. - Zalaegerszeg, Szent László u. 53. | Telefon: 30/994-6672
www.zalaegerszegifotoklub.hu | | Oldaltérkép | www.facebook.com/zalaegerszegi.fotoklub