Categories: Klubhírek
      Date: 2013.01.29
     Title: A 2013.01.24-i klubfoglalkozáson történtek röviden
18:15-től, Szász András a Triatlon Világszövetség fotósa adott ízelítőt a világversenyeken készített fotóiból. Utána néhány természetfotójában, és egyéb (portré, műtermi, tárgy?) fotóiban gyönyörködhettünk. Köszönjük. (Reméljük ez csak az első előadás volt a sorban.)

Ezek után lezajlott a szavazás a hó-képe választásról.
Eredménye:

A szavazás ketté lett bontva: először a fotók prezentálási módja közül lehetett választani: NYOMTATOTT PAPÍRKÉP, vagy DIGITÁLISAN VETÍTETT. A második szavazás a szavazat-leadásra vonatkozott: azaz az eddig működött verzió maradjon, miszerint az ELSŐ 5 LEGJOBB-nak ítélt képet pontozza a szavazó, vagy MINDEN KÉPRE LEHESSEN SZAVAZNI.

Az előhívott, nyomtatott rendszer 16, a digitális, nem nyomtatott rendszer 4 szavazatot, az 5 legjobbnak ítélt kép pontozása 11, a Minden kép pontozása 9 szavazatot kapott.

Ezek alapján, a jelenlévő véleményt nyilvánítók döntése alapján, a hó-képe kiválasztása a régi módon folytatódik.


A következő klubfoglalkozás 2013.02.07-én lesz. Fő téma: Hó-képe választás és Fotóbörze. Hó Képe tematika: kötetlen.

Később Zanger Mária mutatta be képeit, és kérte tagfelvételét. A jelenlévő tagok egyöntetű döntése alapján a tagok sorába választottuk.

Felmerült, hogy a következő foglalkozáson rendezzük meg a decemberben elmaradt Börzét. Akinek van elfekvő fotós cucca, hozza el a következő foglalkozásra, hátha valaki "beleszeret".

A klubfoglalkozás végén, többen mutatták be eddig "rejtegetett" szebbnél-szebb képeiket. Pazar volt. Várjuk a többi "rejtőzködő" képet.


Egyéb:

Közben lezárult a 2013. Január Hónap Közönségdíjas fotója szavazás!

A végeredmény:

  1. Horváth Tihamér fotója: 59 szavazat,
  2. Gömbös Dániel fotója: 40 szavazat,
  3. Gergály Henrik fotója: 29 szavazat,
  4. Dervalics László fotója: 19 szavazat,
  5. Bors Lajosné fotója: 14 szavazat.

 

Zsirai Károly